Zus van Gino tijdens stille tocht: "We hopen dat Nederland wakker is geschud" (video)

Zus van Gino tijdens stille tocht: "We hopen dat Nederland wakker is geschud" (video)

Tijdens de stille tocht vanavond in Kerkrade staan duizenden mensen stil bij het overlijden van de 9-jarige Gino. Hij raakte vermist en is afgelopen weekend dood gevonden in een woning in Geleen. Zijn zus draagt tijdens de stille tocht een emotionele speech voor.

Zus van <em>Gino</em> tijdens <em>stille tocht</em>: &quot;We hopen dat Nederland wakker is geschud&quot; (video) Tijdens de stille tocht vanavond in Kerkrade staan duizenden mensen stil bij het overlijden van de 9-jarige Gino. Hij raakte vermist en is afgelopen weekend dood gevonden in een woning in Geleen. Zijn zus draagt tijdens de stille tocht een emotionele speech voor. Speech"We krijgen Gino niet terug, maar we hopen wel dat Nederland is wakker geschud, er is gefaald", klinkt het door de microfoon in Kerkrade. De emotie is te horen in de stem van de zus van Gino. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Origanisator Stille tocht Gino: "Er komt iemand spreken en er is muziek" (video) Bekijk deze video » Zien: duizenden mensen aanwezig tijdens stille tocht voor Gino in Kerkrade Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Maurice de heus aanwezig bij stille tocht voor 9-jarige Gino Bekijk deze video » Zien: ballonnen losgelaten tijdens emotionele stille tocht voor 9-jarige Gino Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Speech
"We krijgen Gino niet terug, maar we hopen wel dat Nederland is wakker geschud, er is gefaald", klinkt het door de microfoon in Kerkrade. De emotie is te horen in de stem van de zus van Gino.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV