Johan Derksen wordt tegengesproken door Merel Ek en is van zijn à propos: "Het zal wel"

Johan Derksen wordt tegengesproken door Merel Ek en is van zijn à propos: "Het zal wel"

Donderdag 9 juni 2022 om 08:24

Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof, zal morgen (vrijdag) de stikstofplannen van het kabinet presenteren. Johan Derksen moet er niets van weten en probeert haarfijn uit te leggen dat er geen huis meer gebouwd zal worden, maar hij wordt - zoals wel vaker - tegengesproken door Merel Ek. Die brengt Derksen even van zijn à propos.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> wordt tegengesproken door <em>Merel Ek</em> en is van zijn à propos: &quot;Het zal wel&quot; Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof, zal morgen (vrijdag) de stikstofplannen van het kabinet presenteren. Johan Derksen moet er niets van weten en probeert haarfijn uit te leggen dat er geen huis meer gebouwd zal worden, maar hij wordt - zoals wel vaker - tegengesproken door Merel Ek. Die brengt Derksen even van zijn à propos. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wél bouwenEk legt uit dat de stikstofplannen bedoeld zijn om de bouw van huizen juist weer op gang te krijgen, waarop Derksen een pittige oneliner terugkaatst: "Het zal wel." Vervolgens loopt de argumentatie van Derksen een beetje vast: "Dan moeten ze zo ontzettend de reglementen negeren! Want... die huizen worden gewoon niet gebouwd." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wél bouwen
Ek legt uit dat de stikstofplannen bedoeld zijn om de bouw van huizen juist weer op gang te krijgen, waarop Derksen een pittige oneliner terugkaatst: "Het zal wel." Vervolgens loopt de argumentatie van Derksen een beetje vast: "Dan moeten ze zo ontzettend de reglementen negeren! Want... die huizen worden gewoon niet gebouwd."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's