Johan Derksen over Sonja Bakker: 'Niet te geloven dat mensen zo kunnen verloederen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen over Sonja Bakker: 'Niet te geloven dat mensen zo kunnen verloederen' (Vandaag Inside)

Donderdag 9 juni 2022 om 09:25

De verguisde dieetgoeroe Sonja Bakker trekt het niet meer in Nederland en heeft haar koffers gepakt, om voorlopig te gaan uithuilen op Ibiza. Johan Derksen zal haar niet missen: "Opgeruimd staat netjes."

'Sonja is verloederd'
Hij vat vervolgens haar carrière en enige tegenslagen op persoonlijk vlak kort samen om te besluiten: "Daar heb je niks aan aan dat soort types. Niet te geloven dat mensen zo kunnen verloederen." Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>Sonja Bakker</em>: 'Niet te geloven dat mensen zo kunnen verloederen' (Vandaag Inside) De verguisde dieetgoeroe Sonja Bakker trekt het niet meer in Nederland en heeft haar koffers gepakt, om voorlopig te gaan uithuilen op Ibiza. Johan Derksen zal haar niet missen: "Opgeruimd staat netjes." 'Sonja is verloederd'Hij vat vervolgens haar carrière en enige tegenslagen op persoonlijk vlak kort samen om te besluiten: "Daar heb je niks aan aan dat soort types. Niet te geloven dat mensen zo kunnen verloederen." Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's