Erica Meiland: 'Monique, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws)

Erica Meiland: 'Monique, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws)

Erica Meiland is altijd wel goed voor een pittige uitspraak zo hier en daar en dat is deze week in de Weekend niet anders, vertelt hoofdredacteur Bart Ettekoven: 'Over haar relatie met Martien zegt ze dat nooit vreemd zijn gegaan en dat ze dat ook nooit zou accepteren. Ze snapt niet dat bijvoorbeeld een leuke vrouw als Linda de Mol het accepteert van een Jeroen. Daar ben je toch veel te leuk voor.'

'Monique, ga weg bij André!'
Ook heeft Erica wel zo haar mening over de steeds terugkerende ex van André Hazes, Monique Westenberg: 'Ga weg joh, ga gewoon bij hem weg. Ik snap die vrouwen niet, waarom zijn ze zo dom en blijven ze in zo'n relatie hangen?' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Erica Meiland: '<em>Monique</em>, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws) Erica Meiland is altijd wel goed voor een pittige uitspraak zo hier en daar en dat is deze week in de Weekend niet anders, vertelt hoofdredacteur Bart Ettekoven: 'Over haar relatie met Martien zegt ze dat nooit vreemd zijn gegaan en dat ze dat ook nooit zou accepteren. Ze snapt niet dat bijvoorbeeld een leuke vrouw als Linda de Mol het accepteert van een Jeroen. Daar ben je toch veel te leuk voor.' 'Monique, ga weg bij André!'Ook heeft Erica wel zo haar mening over de steeds terugkerende ex van André Hazes, Monique Westenberg: 'Ga weg joh, ga gewoon bij hem weg. Ik snap die vrouwen niet, waarom zijn ze zo dom en blijven ze in zo'n relatie hangen?' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Erica Meiland op de Libelle Zomerweek: "Teleurgesteld in Chantal Janzen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's