Johan Derksen slacht Peter Gillis: 'Ordinaire patjepeeër die arbeiders in hondenhokken douwt' (Vandaag Inside)

Johan Derksen slacht Peter Gillis: 'Ordinaire patjepeeër die arbeiders in hondenhokken douwt' (Vandaag Inside)

Dat Peter Gillis en Johan Derksen beiden voor Talpa werken betekent niet dat ze ook samen door een deur kunnen. Totaal niet zelfs, zo blijkt als Derksen zijn mening over de reality-ster geeft: "Ik kan om Peter Gillis niet lachen. Ik vind dat niet eens vermakelijk. Ik vind het een ordinaire patjepeeër en weet je wat er eens iemand op tv moet zeggen, dat hij niet arbeiders, die niet zoveel geld te besteden hebben, in van die aftandse hondenhokken op die kutparken van hem moet douwen." Zo, dat is duidelijk en daar zal ongetwijeld een dezer dagen een reactie vanuit het Gillis-kamp op komen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen slacht <em>Peter Gillis</em>: 'Ordinaire patjepeeër die arbeiders in hondenhokken douwt' (Vandaag Inside) Dat Peter Gillis en Johan Derksen beiden voor Talpa werken betekent niet dat ze ook samen door een deur kunnen. Totaal niet zelfs, zo blijkt als Derksen zijn mening over de reality-ster geeft: "Ik kan om Peter Gillis niet lachen. Ik vind dat niet eens vermakelijk. Ik vind het een ordinaire patjepeeër en weet je wat er eens iemand op tv moet zeggen, dat hij niet arbeiders, die niet zoveel geld te besteden hebben, in van die aftandse hondenhokken op die kutparken van hem moet douwen." Zo, dat is duidelijk en daar zal ongetwijeld een dezer dagen een reactie vanuit het Gillis-kamp op komen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's