Primeur Obese: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel

Primeur Obese: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel

Donderdag 9 juni 2022 om 09:57

Deze week was voor het eerst in de geschiedenis van het programma Obese te zien dat de coaches een samenwerking met een kandidaat hebben beëindigd. Marcel is de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s, maar ligt bepaald niet op één lijn met zijn personal trainer en psycholoog.

Lees verder onder de video.

Primeur <em>Obese</em>: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel Deze week was voor het eerst in de geschiedenis van het programma Obese te zien dat de coaches een samenwerking met een kandidaat hebben beëindigd. Marcel is de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s, maar ligt bepaald niet op één lijn met zijn personal trainer en psycholoog. Lees verder onder de video. ‘Ik kan Marcel niet meer trainen op deze manier’Psycholoog Hilde Jans heeft besloten om Marcel niet meer te coachen. Volgens hem zijn er namelijk helemaal geen mentale zaken waaraan hij met haar wil en kan werken. Ook verschillen personal trainer Sebastiaan en Marcel te veel van mening. “Ik kan hem niet meer trainen op deze manier”, aldus Sebastiaan. Het is de vraag of Marcel nog wel door wil gaan met het nastreven van een gezondere levensstijl. Bekijk het fragment van Obese hierboven. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Obese: heeft Iris na breekpunt haar doel van 90 kilo bereikt? (video) Bekijk deze video » Woensdag in Obese: Marcel is weer terug bij af, lukt het hem om weer af te vallen? Bekijk deze video »
TV :
Primeur Obese: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel

‘Ik kan Marcel niet meer trainen op deze manier’
Psycholoog Hilde Jans heeft besloten om Marcel niet meer te coachen. Volgens hem zijn er namelijk helemaal geen mentale zaken waaraan hij met haar wil en kan werken. Ook verschillen personal trainer Sebastiaan en Marcel te veel van mening. “Ik kan hem niet meer trainen op deze manier”, aldus Sebastiaan. Het is de vraag of Marcel nog wel door wil gaan met het nastreven van een gezondere levensstijl.

Bekijk het fragment van Obese hierboven.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's