Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen maakt indruk met haar naaktfoto

Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen maakt indruk met haar naaktfoto

Dit seizoen van Het Perfecte Plaatje speelt zich af in Argentinië, en traditiegetrouw kregen de BN'ers deze week de opdracht voor een naaktshoot. De kandidaat die dit het beste heeft gedaan, is Babette van Veen. Zij krijgt maar liefst een 8,8 van de jury voor haar kiekje.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Babette van Veen maakt indruk met haar naaktfoto Dit seizoen van Het Perfecte Plaatje speelt zich af in Argentinië, en traditiegetrouw kregen de BN'ers deze week de opdracht voor een naaktshoot. De kandidaat die dit het beste heeft gedaan, is Babette van Veen. Zij krijgt maar liefst een 8,8 van de jury voor haar kiekje. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Het Perfecte Plaatje afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video) Bekijk deze video » Zien: Het Perfecte Plaatje-naaktshoot met bijzondere maskers zorgt voor spanning Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen maakt indruk met haar naaktfoto

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV