Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt?

Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt?

In de finale van Obese moet blijken of Marcel zijn doel heeft bereikt met afvallen en het volgen van een gezonde levensstijl. Zijn startgewicht stond op 154,2 kilogram, zijn doel was om onder de 119,2 kilo te komen. Marcel had nogal wat problemen tijdens het proces, zo besloten zijn psycholoog en personal trainer om hun samenwerking te beëindigen. Hij wordt een 'pain in the ass' genoemd, maar krijgt toch een compliment vanwege zijn doorzettingsvermogen. Marcel pakte door, of hij daadwerkelijk zijn doel heeft bereikt zie je in de video hieronder.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Obese</em>: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt? In de finale van Obese moet blijken of Marcel zijn doel heeft bereikt met afvallen en het volgen van een gezonde levensstijl. Zijn startgewicht stond op 154,2 kilogram, zijn doel was om onder de 119,2 kilo te komen. Marcel had nogal wat problemen tijdens het proces, zo besloten zijn psycholoog en personal trainer om hun samenwerking te beëindigen. Hij wordt een 'pain in the ass' genoemd, maar krijgt toch een compliment vanwege zijn doorzettingsvermogen. Marcel pakte door, of hij daadwerkelijk zijn doel heeft bereikt zie je in de video hieronder. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Obese: Marcel is weer terug bij af, lukt het hem om weer af te vallen? Bekijk deze video » Primeur Obese: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel Bekijk deze video »
TV :
Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV