Lang Leve De Liefde: Max en Amy onder de indruk van elkaars pianospel en zang

Lang Leve De Liefde: Max en Amy onder de indruk van elkaars pianospel en zang

In Lang Leve De Liefde wordt het al snel duidelijk waarom Max en Amy een match zijn. Het blijkt namelijk dat deze twee singles allebei kunnen zingen en zichzelf begeleiden op de piano. Het lijkt erop dat ze op muzikaal gebied een klik hebben, of hetzelfde geldt op liefdesgebied moet nog blijken…

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Max en Amy onder de indruk van elkaars pianospel en zang In Lang Leve De Liefde wordt het al snel duidelijk waarom Max en Amy een match zijn. Het blijkt namelijk dat deze twee singles allebei kunnen zingen en zichzelf begeleiden op de piano. Het lijkt erop dat ze op muzikaal gebied een klik hebben, of hetzelfde geldt op liefdesgebied moet nog blijken… Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Flexitariër schrikt van wat er in vegetarische burgers zit (video) Bekijk deze video » Vrouw glijdt uit tijdens potje badminton: "Hij hielp niet eens" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's