Beau: Roos en Max openhartig over eenzaamheid

Beau: Roos en Max openhartig over eenzaamheid

Een openhartige Roos en Max vertelden woensdagavond bij Beau hoe eenzaam ze soms kunnen zijn, en hoe dat tijdens de coronatijd verergerde. Max: 'Dat was de hele tijd thuiszitten, nietsdoen, in bed liggen en soms wat naar online colleges maar dat lukte ook niet zo fantastisch. Dat was het eigenlijk, de hele tijd 24/7 op je kamer.' Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: <em>Roos</em> en Max openhartig over eenzaamheid Een openhartige Roos en Max vertelden woensdagavond bij Beau hoe eenzaam ze soms kunnen zijn, en hoe dat tijdens de coronatijd verergerde. Max: 'Dat was de hele tijd thuiszitten, nietsdoen, in bed liggen en soms wat naar online colleges maar dat lukte ook niet zo fantastisch. Dat was het eigenlijk, de hele tijd 24/7 op je kamer.' Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: Roos en Max openhartig over eenzaamheid

Actuele video's

Meer actuele video's