'Zoveel betaalt Vogue aan Anouk voor huwelijk op Malieveld' (Shownieuws)

'Zoveel betaalt Vogue aan Anouk voor huwelijk op Malieveld' (Shownieuws)

Komende zaterdag trouwt Anouk met haar vriend Dominique op het Malieveld in Den Haag, in het bijzijn van duizenden van haar fans. Dat gaat de rockzangeres flink wat geld opleveren, vertelt Anouk Smulders: "Ze heeft haar huwelijk verkocht aan de Nederlandse Vogue. Er gaat een livestream komen en er wordt een limited edition van haar huwelijk gemaakt."

30.000-50.000 euro?
Smulders lijkt het maar wat commercieel te vinden allemaal maar is wel benieuwd wat ze hiervoor gaat krijgen. Heeft bladenmaker Evert Santegoeds wellicht een idee? "30.000 a 50.000 euro denk ik. Anouk kennende... die staat niet te trappelen voor zoiets dus wil je die over de streep trekken dan kom je op zo'n bedrag denk ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

'Zoveel betaalt Vogue aan <em>Anouk</em> voor huwelijk op Malieveld' (Shownieuws) Komende zaterdag trouwt Anouk met haar vriend Dominique op het Malieveld in Den Haag, in het bijzijn van duizenden van haar fans. Dat gaat de rockzangeres flink wat geld opleveren, vertelt Anouk Smulders: "Ze heeft haar huwelijk verkocht aan de Nederlandse Vogue. Er gaat een livestream komen en er wordt een limited edition van haar huwelijk gemaakt." 30.000-50.000 euro?Smulders lijkt het maar wat commercieel te vinden allemaal maar is wel benieuwd wat ze hiervoor gaat krijgen. Heeft bladenmaker Evert Santegoeds wellicht een idee? "30.000 a 50.000 euro denk ik. Anouk kennende... die staat niet te trappelen voor zoiets dus wil je die over de streep trekken dan kom je op zo'n bedrag denk ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Erica Meiland: 'Monique, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij Walong van de Wajong-uitkering' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's