Oproep nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: ‘Je moet ook vuur maken en kaartlezen’

Oproep nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: ‘Je moet ook vuur maken en kaartlezen’

Er komt een nieuw seizoen aan van Kamp Van Koningsbrugge, en er wordt naar kandidaten gezocht. Presentator Jeroen van Koningsbrugge is op zoek naar 15 ‘gewone’ burgers die het aandurven om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te volgen, van de Special Forces. Er wordt duidelijk bij gezegd wat voor types ze zoeken. “Geef jezelf alleen op als je dit aankan. In deze ronde gaat het er niet alleen om of je fysiek en mentaal sterk bent. Je bereidt je ook voor op kaartlezen. Je moet kunnen zwemmen. En we willen dat je vuur kunt maken.”

Bekijk de oproep voor een nieuw seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Oproep nieuw seizoen <em>Kamp Van Koningsbrugge</em>: ‘Je moet ook vuur maken en kaartlezen’ Er komt een nieuw seizoen aan van Kamp Van Koningsbrugge, en er wordt naar kandidaten gezocht. Presentator Jeroen van Koningsbrugge is op zoek naar 15 ‘gewone’ burgers die het aandurven om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te volgen, van de Special Forces. Er wordt duidelijk bij gezegd wat voor types ze zoeken. “Geef jezelf alleen op als je dit aankan. In deze ronde gaat het er niet alleen om of je fysiek en mentaal sterk bent. Je bereidt je ook voor op kaartlezen. Je moet kunnen zwemmen. En we willen dat je vuur kunt maken.” Bekijk de oproep voor een nieuw seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Robbie verlaat Kamp van Koningsbrugge: 'Respect voor wat je hebt laten zien' (video) Bekijk deze video » Einde voor Omar in Kamp van Koningsbrugge na heftige confrontatie: 'Echt niet normaal' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV