Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet

Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet

Unieke beelden: <em>Amerikaans parlement</em> stemt voor strengere <em>wapenwet</em> Het parlement in Amerika is toegesproken door een slachtoffer en nabestaanden van de schietpartij op een basisschool in Texas vorige maand. Uiteindelijk stemde het parlement in met een strengere wapenwet, die onder andere de minimumleeftijd voor het bezit van semi-automatische wapens verhoogt naar 21 jaar. De vraag is of de wet er wel echt komt: waarschijnlijk strandt hij in de Senaat, omdat Republikeinen er fel op tegen zijn. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Overlevende schietpartij Texas: "Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven" Bekijk deze video » Video: Michiel Vos over wapenwet in Amerika en waarom er niks aan gedaan wordt Bekijk deze video »
Nieuws :
Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet

Het parlement in Amerika is toegesproken door een slachtoffer en nabestaanden van de schietpartij op een basisschool in Texas vorige maand. Uiteindelijk stemde het parlement in met een strengere wapenwet, die onder andere de minimumleeftijd voor het bezit van semi-automatische wapens verhoogt naar 21 jaar. De vraag is of de wet er wel echt komt: waarschijnlijk strandt hij in de Senaat, omdat Republikeinen er fel op tegen zijn.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV