Khalid & Sophie gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting Capitool-bestorming

Khalid & Sophie gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting Capitool-bestorming

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting <em>Capitool-bestorming</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het Amerikaanse comité dat de bestorming van het Capitool op 6 januari vorig jaar onderzoekt, begint vanavond met een reeks openbare hoorzittingen. Philip Huff vertelt bij Khalid & Sophie over de zittingen: "Je hebt de democraten en de republikeinen. De republikeinen waren aan de macht en hadden verloren. En die hebben toen op 6 jan. het Capitool bestormd." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting Capitool-bestorming

Het Amerikaanse comité dat de bestorming van het Capitool op 6 januari vorig jaar onderzoekt, begint vanavond met een reeks openbare hoorzittingen. Philip Huff vertelt bij Khalid & Sophie over de zittingen: "Je hebt de democraten en de republikeinen. De republikeinen waren aan de macht en hadden verloren. En die hebben toen op 6 jan. het Capitool bestormd."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's