Khalid & Sophie gemist? Correspondent Sander van Hoorn is net terug uit Oekraïne

Khalid & Sophie gemist? Correspondent Sander van Hoorn is net terug uit Oekraïne

Donderdag 9 juni 2022 om 19:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Correspondent <em>Sander van Hoorn</em> is net terug uit <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. NOS-correspondent Europese Unie Sander van Hoorn is net terug uit Oekraïne. Hij deed 2,5 week verslag van de oorlog in het land. Wist hij van tevoren goed wat hij kon doen? "Nee absoluut niet. Want één van de problemen nu is dat er onvoldoende brandstof is", aldus Sander van Hoorn. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Correspondent Sander van Hoorn is net terug uit Oekraïne

NOS-correspondent Europese Unie Sander van Hoorn is net terug uit Oekraïne. Hij deed 2,5 week verslag van de oorlog in het land. Wist hij van tevoren goed wat hij kon doen? "Nee absoluut niet. Want één van de problemen nu is dat er onvoldoende brandstof is", aldus Sander van Hoorn.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's