Emotionele beelden: Zus Gino speecht tijdens stille tocht Kerkrade

Emotionele beelden: Zus Gino speecht tijdens stille tocht Kerkrade

Uit alle hoeken van het land komen bijna tienduizend mensen gisteravond naar Kerkrade om hun steun te betuigen aan de familie van Gino. Precies een week nadat het 9-jarige jongetje voor het laatst levend werd gezien. Duizenden mensen liepen mee met de stille tocht, waaronder ook de familie van Gino.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>Zus Gino</em> speecht tijdens <em>stille tocht</em> Kerkrade Uit alle hoeken van het land komen bijna tienduizend mensen gisteravond naar Kerkrade om hun steun te betuigen aan de familie van Gino. Precies een week nadat het 9-jarige jongetje voor het laatst levend werd gezien. Duizenden mensen liepen mee met de stille tocht, waaronder ook de familie van Gino. Tekst gaat verder onder de video. Zus GinoTijdens de stille tocht krijgt Gino een prachtig eerbetoon en geeft zijn zus, in de speeltuin waar hij een week geleden verdween, een hartverscheurende speech: "Lieve mensen, vandaag precies een week geleden verdween Gino. Gewoon een jongen van negen, die net als andere jongens het leuk vond om te voetballen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotionele beelden: Zus Gino speecht tijdens stille tocht Kerkrade

Zus Gino
Tijdens de stille tocht krijgt Gino een prachtig eerbetoon en geeft zijn zus, in de speeltuin waar hij een week geleden verdween, een hartverscheurende speech: "Lieve mensen, vandaag precies een week geleden verdween Gino. Gewoon een jongen van negen, die net als andere jongens het leuk vond om te voetballen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's