Khalid & Sophie gemist? Raven van Dorst over succes Boerderij van Dorst

Khalid & Sophie gemist? Raven van Dorst over succes Boerderij van Dorst

Donderdag 9 juni 2022 om 20:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Presentator Raven van Dorst is terug op het plattenland voor het tweede seizoen van Boerderij van Dorst. Bij Khalid & Sophie vertelt Raven over het ontstaat en het succes van de serie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Raven van Dorst</em> over succes <em>Boerderij van Dorst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Presentator Raven van Dorst is terug op het plattenland voor het tweede seizoen van Boerderij van Dorst. Bij Khalid & Sophie vertelt Raven over het ontstaat en het succes van de serie. Tekst gaat verder onder de video. Zelfvoorzienend project"Ik liep al een aantal jaar met het idee om een soort zelfvoorzienend project te gaan doen en helemaal terug naar af. En nu werd dat ineens in de corona-periode heel relevant", aldus Raven van Dorst Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Raven van Dorst over succes Boerderij van Dorst

Zelfvoorzienend project
"Ik liep al een aantal jaar met het idee om een soort zelfvoorzienend project te gaan doen en helemaal terug naar af. En nu werd dat ineens in de corona-periode heel relevant", aldus Raven van Dorst

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's