RTL Boulevard gemist? Erica Terpstra beloont met bijzondere Japanse onderscheiding

RTL Boulevard gemist? Erica Terpstra beloont met bijzondere Japanse onderscheiding

Ze heeft er twee jaar op moeten wachten door de pandemie, maar zojuist is Erica Terpstra dan toch beloond met een Japanse onderscheiding: de Orde van de Rijzende Zon, Gouden en Zilveren Stralen. RTL Boulevard sprak met Terpstra over deze bijzondere onderscheiding.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Erica Terpstra</em> beloont met bijzondere <em>Japanse onderscheiding</em> Ze heeft er twee jaar op moeten wachten door de pandemie, maar zojuist is Erica Terpstra dan toch beloond met een Japanse onderscheiding: de Orde van de Rijzende Zon, Gouden en Zilveren Stralen. RTL Boulevard sprak met Terpstra over deze bijzondere onderscheiding. Tekst gaat verder onder de video. ReisprogrammaJapan kent dit lintje toe aan mensen die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de promotie van de Japanse cultuur, zoals Erica in onder andere haar reisprogramma. De 79-jarige Erica hoopt binnenkort weer het vliegtuig te kunnen pakken voor een nieuw seizoen Erica op Reis, al zal dat afhangen van haar gezondheid. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Erica Terpstra beloont met bijzondere Japanse onderscheiding

Reisprogramma
Japan kent dit lintje toe aan mensen die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de promotie van de Japanse cultuur, zoals Erica in onder andere haar reisprogramma. De 79-jarige Erica hoopt binnenkort weer het vliegtuig te kunnen pakken voor een nieuw seizoen Erica op Reis, al zal dat afhangen van haar gezondheid.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV