Op1 gemist? Voorzitter Veiligheidsberaad Henri Lenferink luidt de noodklok

Op1 gemist? Voorzitter Veiligheidsberaad Henri Lenferink luidt de noodklok

Donderdag 9 juni 2022 om 22:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nederland loopt vast. We hebben een energiecrisis, vluchtelingencrisis en een torenhoge inflatie. Zelfs de middenklasse kan de eindjes niet aan elkaar knopen. Volgens plaatsvervangend voorzitter Veiligheidsberaad Henri Lenferink is het crisis: "Nu kunnen we vluchtelingenopvang nog net regelen, maar we zitten echt aan de grens van de capaciteit."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Voorzitter Veiligheidsberaad <em>Henri Lenferink</em> luidt de noodklok Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland loopt vast. We hebben een energiecrisis, vluchtelingencrisis en een torenhoge inflatie. Zelfs de middenklasse kan de eindjes niet aan elkaar knopen. Volgens plaatsvervangend voorzitter Veiligheidsberaad Henri Lenferink is het crisis: "Nu kunnen we vluchtelingenopvang nog net regelen, maar we zitten echt aan de grens van de capaciteit." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Voorzitter Veiligheidsberaad Henri Lenferink luidt de noodklok

Actuele video's

Meer actuele video's