René van der Gijp over schouderklopje Louis van Gaal: "Is toch heerlijk man"

René van der Gijp over schouderklopje Louis van Gaal: "Is toch heerlijk man"

Donderdag 9 juni 2022 om 23:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> over schouderklopje <em>Louis van Gaal</em>: &quot;Is toch heerlijk man&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Louis van Gaal hield Wout Weghorst, ondanks een hoofdwond, gewoon binnen de lijnen en zag de spits zelfs de wedstrijd Wales - Nederland beslissen met een late kopbal. Na afloop deelde Van Gaal zichzelf een schouderklopje uit. René van der Gijp reageert in Vandaag Inside op de actie van Louis: "Zelfvoldaan, heerlijk man!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Louis van Gaal hield Wout Weghorst, ondanks een hoofdwond, gewoon binnen de lijnen en zag de spits zelfs de wedstrijd Wales - Nederland beslissen met een late kopbal. Na afloop deelde Van Gaal zichzelf een schouderklopje uit. René van der Gijp reageert in Vandaag Inside op de actie van Louis: "Zelfvoldaan, heerlijk man!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's