Marcel van Roosmalen leest voor uit boek in Vandaag Inside: "Regi Blinker kwam niet"

Marcel van Roosmalen leest voor uit boek in Vandaag Inside: "Regi Blinker kwam niet"

Vrijdag 10 juni 2022 om 08:24

Marcel van Roosmalen maakt al jaren furore met zijn droogkomische columns én de al even droogkomische manier van voordragen. De heren in Vandaag Inside kunnen hun geluk dan ook niet op als Van Roosmalen een paar stukjes voorleest uit zijn nieuwe boek, waarin de beste reportages gebundeld zijn. Eén zo'n reportage gaat over Regi Blinker: "Maar die kwam niet."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> leest voor uit boek in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Regi Blinker kwam niet&quot; Marcel van Roosmalen maakt al jaren furore met zijn droogkomische columns én de al even droogkomische manier van voordragen. De heren in Vandaag Inside kunnen hun geluk dan ook niet op als Van Roosmalen een paar stukjes voorleest uit zijn nieuwe boek, waarin de beste reportages gebundeld zijn. Eén zo'n reportage gaat over Regi Blinker: "Maar die kwam niet." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Open dagVan Roosmalen begint zijn voordracht met een reportage over de open dag van Heracles Almelo in 2011, met onder meer een hilarische anekdote over voorzitter Jan Smit en spits Everton - die uitleg krijgt over het fenomeen 'kippevel'. Vervolgens leest Van Roosmalen voor uit de reportage Voetbal kijken met Regi Blinker - zonder Regi Blinker. Het blijkt om een prijsvraag ten tijde van het WK 2010 te gaan, toen mensen een avondje voetbal kijken met een oud-international konden winnen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Open dag
Van Roosmalen begint zijn voordracht met een reportage over de open dag van Heracles Almelo in 2011, met onder meer een hilarische anekdote over voorzitter Jan Smit en spits Everton - die uitleg krijgt over het fenomeen 'kippevel'. Vervolgens leest Van Roosmalen voor uit de reportage Voetbal kijken met Regi Blinker - zonder Regi Blinker. Het blijkt om een prijsvraag ten tijde van het WK 2010 te gaan, toen mensen een avondje voetbal kijken met een oud-international konden winnen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's