Johan Derksen walgt van Noa Lang: "Er niks van bakken en wel een grote waffel"

Johan Derksen walgt van Noa Lang: "Er niks van bakken en wel een grote waffel"

Vrijdag 10 juni 2022 om 08:31

Hoewel Johan Derksen toegeeft te houden van een speler met een grote bek, heeft hij geen goed woord over voor enfant terrible Noa Lang. Volgens Derksen komt die als een vedette het veld oplopen, maar wordt hij zo langzamerhand een lachertje: "Er niks van bakken en wel een grote waffel hebben!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> walgt van <em>Noa Lang</em>: &quot;Er niks van bakken en wel een grote waffel&quot; Hoewel Johan Derksen toegeeft te houden van een speler met een grote bek, heeft hij geen goed woord over voor enfant terrible Noa Lang. Volgens Derksen komt die als een vedette het veld oplopen, maar wordt hij zo langzamerhand een lachertje: "Er niks van bakken en wel een grote waffel hebben!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. AC MilanLang gaf onlangs een spraakmakend interview in België waarin hij nogal hoog van de toren blies. Ook wil hij momenteel per se weg uit de Belgische competitie, maar Derksen vindt hem nog lang niet rijp voor een grote club in een topcompetitie. Er was sprake van interesse van AC Milan, maar het is nog maar de vraag of dat gaat gebeuren. Lang doet René van der Gijp denken aan James Rodríguez: "Overal net niet." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

AC Milan
Lang gaf onlangs een spraakmakend interview in België waarin hij nogal hoog van de toren blies. Ook wil hij momenteel per se weg uit de Belgische competitie, maar Derksen vindt hem nog lang niet rijp voor een grote club in een topcompetitie. Er was sprake van interesse van AC Milan, maar het is nog maar de vraag of dat gaat gebeuren. Lang doet René van der Gijp denken aan James Rodríguez: "Overal net niet."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's