Marcel van Roosmalen in shock door belediging Arie Boomsma: "Schandalige opmerking"

Marcel van Roosmalen in shock door belediging Arie Boomsma: "Schandalige opmerking"

Arie Boomsma is een favoriet doelwit van onder anderen Johan Derksen en Marcel van Roosmalen. De zelfbenoemde fitnessgoeroe besloot eens terug te slaan naar de heren - en Van Roosmalen is helemaal in shock. "Ja, een schandalige opmerking." Ook Johan Derksen voelt zich "heel erg gekwetst".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> in shock door belediging <em>Arie Boomsma</em>: &quot;Schandalige opmerking&quot; Arie Boomsma is een favoriet doelwit van onder anderen Johan Derksen en Marcel van Roosmalen. De zelfbenoemde fitnessgoeroe besloot eens terug te slaan naar de heren - en Van Roosmalen is helemaal in shock. "Ja, een schandalige opmerking." Ook Johan Derksen voelt zich "heel erg gekwetst". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. CancelenHélène Hendriks doet meteen de suggestie om Arie Boomsma te "cancelen", zoals de beste man zelf ook tevergeefs heeft geprobeerd met Veronica Inside. Johan Derksen noemt Boomsma opnieuw "een enge man". De vraag is natuurlijk: wat was de belediging? Volgens Boomsma behoren Derksen en Van Roosmalen - samen met Youp van 't Hek en Henk Spaan - tot het rijtje "boze oude mannen met een rammelende gezondheid" die de pik op hem hebben. Boomsma lijkt niet te beseffen dat er waarschijnlijk nog veel meer mensen zijn met dezelfde gedachte. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cancelen
Hélène Hendriks doet meteen de suggestie om Arie Boomsma te "cancelen", zoals de beste man zelf ook tevergeefs heeft geprobeerd met Veronica Inside. Johan Derksen noemt Boomsma opnieuw "een enge man". De vraag is natuurlijk: wat was de belediging? Volgens Boomsma behoren Derksen en Van Roosmalen - samen met Youp van 't Hek en Henk Spaan - tot het rijtje "boze oude mannen met een rammelende gezondheid" die de pik op hem hebben. Boomsma lijkt niet te beseffen dat er waarschijnlijk nog veel meer mensen zijn met dezelfde gedachte.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV