Jeroom Snelders dankt veel aan De slimste mens: "Toen zag België dat ik ook heel knap ben"

Jeroom Snelders dankt veel aan De slimste mens: "Toen zag België dat ik ook heel knap ben"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeroom Snelders</em> dankt veel aan <em>De slimste mens</em>: &quot;Toen zag België dat ik ook heel knap ben&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Jeroom Snelders kennen we in Nederland vooral als jurylid/sidekick in De slimste mens ter wereld. Daarvóór timmerde de comedian echter al flink aan de weg als cartoonist in de Humo, een Vlaams tijdschrift. Hij beaamt wel dat hij veel te danken heeft aan zijn optredens in het televisieprogramma, want: "Toen zag België dat ik ook heel knap ben." Inmiddels is hij een enorme beroemde cartoonist in zijn land. Bij BEAU vertelt Snelders over zijn manier van werken. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroom Snelders dankt veel aan De slimste mens: "Toen zag België dat ik ook heel knap ben"

Jeroom Snelders kennen we in Nederland vooral als jurylid/sidekick in De slimste mens ter wereld. Daarvóór timmerde de comedian echter al flink aan de weg als cartoonist in de Humo, een Vlaams tijdschrift. Hij beaamt wel dat hij veel te danken heeft aan zijn optredens in het televisieprogramma, want: "Toen zag België dat ik ook heel knap ben." Inmiddels is hij een enorme beroemde cartoonist in zijn land. Bij BEAU vertelt Snelders over zijn manier van werken.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's