BEAU: Ex-verslaafde Marcel waarschuwt voor de gevaren van online gokken

BEAU: Ex-verslaafde Marcel waarschuwt voor de gevaren van online gokken

Vrijdag 10 juni 2022 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van den Top was 15 jaar lang verslaafd aan gokken en waarschuwt donderdag bij Beau anderen voor de gevaren. Sinds online gokken legaal is ziet arts Marijnissen het aantal verslaafden toenemen: "Het leven waarvan ik genoot, ben ik kwijtgeraakt na al die jaren." Bekijk het fragment met Marcels verhaal hieronder.

<em>BEAU</em>: Ex-verslaafde <em>Marcel</em> waarschuwt voor de gevaren van <em>online gokken</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Marcel van den Top was 15 jaar lang verslaafd aan gokken en waarschuwt donderdag bij Beau anderen voor de gevaren. Sinds online gokken legaal is ziet arts Marijnissen het aantal verslaafden toenemen: "Het leven waarvan ik genoot, ben ik kwijtgeraakt na al die jaren." Bekijk het fragment met Marcels verhaal hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Race Om De Ringen: stellen botsen in keiharde strijd met buggy’s Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting Capitool-bestorming Bekijk deze video »
TV :
BEAU: Ex-verslaafde Marcel waarschuwt voor de gevaren van online gokken

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's