Race Om De Ringen gemist? Susan zeer emotioneel door het landschap

Race Om De Ringen gemist? Susan zeer emotioneel door het landschap

Vrijdag 10 juni 2022 om 10:58

Susan wordt zeer emotioneel als ze samen met Thomas door het prachtige landschap van Jordanië rijden. Na een heftige zwangerschap waarin Susan depressieve gevoelens kreeg, voelt ze nu weer positiviteit in haar leven. Bekijk de mooie beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

<em>Race Om De Ringen</em> gemist? Susan zeer emotioneel door het landschap Susan wordt zeer emotioneel als ze samen met Thomas door het prachtige landschap van Jordanië rijden. Na een heftige zwangerschap waarin Susan depressieve gevoelens kreeg, voelt ze nu weer positiviteit in haar leven. Bekijk de mooie beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Race Om De Ringen: Bart en Lauren ontdekken dat ze zijn ‘genaaid’ door Bilal en Sanne Bekijk deze video » Race Om De Ringen: stellen botsen in keiharde strijd met buggy’s Bekijk deze video »
Show :
Race Om De Ringen gemist? Susan zeer emotioneel door het landschap

Actuele video's

Meer actuele video's