Ex-man van Britney Spears verstoort huwelijksdag met Sam Asghari (video)

Ex-man van Britney Spears verstoort huwelijksdag met Sam Asghari (video)

Vrijdag 10 juni 2022 om 09:49

Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, is laaiend over het feit dat Britney's ex-man Jason Alexander heeft geprobeerd de huwelijksceremonie tussen de zangeres en haar verloofde Sam Asghari te verstoren. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Handboeien
Volgens de raadsman dient Britney's ex aangeklaagd te worden, zo liet hij aan 'Page Six' weten: "Jason Alexander is in handboeien afgevoerd en vervolgens gearresteerd. Ik wil hierbij de politie van Ventura County hartelijk bedanken voor hun adequate optreden en goede werk. Ik sta in nauw contact met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de heer Alexander volgens de wet vervolgd wordt."

Bekijk hieronder de Shownieuws-video over Britney Spears die onlangs in het huwelijksbootje is gestapt.

Ex-man van <em>Britney Spears</em> verstoort huwelijksdag met <em>Sam Asghari</em> (video) Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, is laaiend over het feit dat Britney's ex-man Jason Alexander heeft geprobeerd de huwelijksceremonie tussen de zangeres en haar verloofde Sam Asghari te verstoren. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. HandboeienVolgens de raadsman dient Britney's ex aangeklaagd te worden, zo liet hij aan 'Page Six' weten: "Jason Alexander is in handboeien afgevoerd en vervolgens gearresteerd. Ik wil hierbij de politie van Ventura County hartelijk bedanken voor hun adequate optreden en goede werk. Ik sta in nauw contact met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de heer Alexander volgens de wet vervolgd wordt." Bekijk hieronder de Shownieuws-video over Britney Spears die onlangs in het huwelijksbootje is gestapt. Bekijk ook Finale Make Up Your Mind: Fred van Leer en Jim Bakkum vallen van hun stoel Bekijk deze video » Shownieuws: Zangeres Britney Spears poseert opnieuw naakt op Instagram Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's