Arts Marcel Marijnissen ziet het aantal online gokverslaafden toenemen (BEAU)

Arts Marcel Marijnissen ziet het aantal online gokverslaafden toenemen (BEAU)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van den Top was 15 jaar lang verslaafd aan gokken, nu waarschuwt hij anderen voor de gevaren. Dit deed hij gisteren bij Beau van Erven Dorens aan tafel. Ook arts Marcel Marijnissen was aanwezig. Sinds online gokken legaal is ziet Marijnissen het aantal verslaafden toenemen: "Het kost tijd om verslaving aan te pakken."

Arts <em>Marcel Marijnissen</em> ziet het aantal online gokverslaafden toenemen (<em>BEAU</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Marcel van den Top was 15 jaar lang verslaafd aan gokken, nu waarschuwt hij anderen voor de gevaren. Dit deed hij gisteren bij Beau van Erven Dorens aan tafel. Ook arts Marcel Marijnissen was aanwezig. Sinds online gokken legaal is ziet Marijnissen het aantal verslaafden toenemen: "Het kost tijd om verslaving aan te pakken." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Spektakel verwacht bij eerste hoorzitting Capitool-bestorming Bekijk deze video » René Mioch noemt nieuwe Elvis-film "vermoeiend": "Ze proberen zoveel mogelijk te vertellen" Bekijk deze video »
TV :
Arts Marcel Marijnissen ziet het aantal online gokverslaafden toenemen (BEAU)

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV