Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen

Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen

Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over <em>Nederland - Polen</em> Kijk in de video hierboven op vrijdag 10 juni vanaf 14.00 uur naar de persconferentie met Louis van Gaal. Zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikt bondscoach Louis van Gaal alvast vooruit. Ook Denzel Dumfries zit achter de desk om te praten over de Nations League-wedstrijd. Oranje speelt tegen Polen z'n eerste thuisduel van de derde editie van de Nations League in De Kuip in Rotterdam. Vorige week werd België met maar liefst 1-4 verslagen, woensdag wonnen de Nederlanders met een B-team in de slotfase dankzij een goal van Wout Weghorst van Wales met 1-2. In de video hierboven kun je live kijken naar de persconferentie over Oranje. De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Uniek moment: Johan Derksen geniet van ontspannen Louis van Gaal op persconferentie Bekijk deze video » René van der Gijp over schouderklopje Louis van Gaal: "Is toch heerlijk man" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen

Kijk in de video hierboven op vrijdag 10 juni vanaf 14.00 uur naar de persconferentie met Louis van Gaal.

Zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikt bondscoach Louis van Gaal alvast vooruit. Ook Denzel Dumfries zit achter de desk om te praten over de Nations League-wedstrijd. Oranje speelt tegen Polen z'n eerste thuisduel van de derde editie van de Nations League in De Kuip in Rotterdam. Vorige week werd België met maar liefst 1-4 verslagen, woensdag wonnen de Nederlanders met een B-team in de slotfase dankzij een goal van Wout Weghorst van Wales met 1-2.

In de video hierboven kun je live kijken naar de persconferentie over Oranje.

De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV