Vrijdag in Tweede Hans: gaat Hans vreemd met dirigent van het koor?

Vrijdag in Tweede Hans: gaat Hans vreemd met dirigent van het koor?

Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans. Hierin is te zien dat Hans nog steeds ruzie heeft met zijn buurman Bob, vanwege onenigheid over een lied van hun koor. En dat koor zorgt voor meer problemen, Hans’ vrouw ziet hem namelijk met de dirigent van het koor op een terras zitten en vermoedt dat hij vreemdgaat…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: gaat Hans vreemd met dirigent van het koor? Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans. Hierin is te zien dat Hans nog steeds ruzie heeft met zijn buurman Bob, vanwege onenigheid over een lied van hun koor. En dat koor zorgt voor meer problemen, Hans’ vrouw ziet hem namelijk met de dirigent van het koor op een terras zitten en vermoedt dat hij vreemdgaat… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Tweede Hans: Hans krijgt kritiek op zangkunsten: ‘Je staat niet op de markt’ Bekijk deze video » Tweede Hans: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's