Blow Up: Guido Verhoef en Martijn Krabbé onthullen thema tekenfilm in stijl

Blow Up: Guido Verhoef en Martijn Krabbé onthullen thema tekenfilm in stijl

Vanavond krijgen in Blow Up de ballonkunstenaars een nieuwe opdracht zodat ze kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Presentator Martijn Krabbé en jurylid Guido Verhoef hebben een speciaal pak aangetrokken om te onthullen wat het thema van deze uitzending is: tekenfilm.

Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder.

Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>Blow Up</em>: Guido Verhoef en Martijn Krabbé onthullen thema tekenfilm in stijl Vanavond krijgen in Blow Up de ballonkunstenaars een nieuwe opdracht zodat ze kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Presentator Martijn Krabbé en jurylid Guido Verhoef hebben een speciaal pak aangetrokken om te onthullen wat het thema van deze uitzending is: tekenfilm. Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder. Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. René van der Gijp in de ballonnenshow Blow Up? "Nee gek, dat ben ik niet!" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Blow Up: kandidaat pakt Chantal terug na drol-opmerking: ‘Dacht dat ik slechtziend was’ Bekijk deze video »
TV :
Blow Up: Guido Verhoef en Martijn Krabbé onthullen thema tekenfilm in stijl

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV