Lang Leve De Liefde: lekker romantisch picknicken met een kapsalon

Lang Leve De Liefde: lekker romantisch picknicken met een kapsalon

In Lang Leve De Liefde besluit een van de vrijgezellen voor wat romantiek in de villa te zorgen. Ze organiseert een picknick, en haar date moet beneden even wachten zodat het echt een verrassing wordt. En voor het diner heeft ze ook gezorgd, er staat een kapsalon op het menu…

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: lekker romantisch picknicken met een kapsalon In Lang Leve De Liefde besluit een van de vrijgezellen voor wat romantiek in de villa te zorgen. Ze organiseert een picknick, en haar date moet beneden even wachten zodat het echt een verrassing wordt. En voor het diner heeft ze ook gezorgd, er staat een kapsalon op het menu… Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Max en Amy onder de indruk van elkaars pianospel en zang Bekijk deze video » Zelfverzekerde Leo vindt zichzelf knap: "Ze schatten mij nooit 62" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's