Louis van Gaal reageert op beschuldiging Ruud Gullit over donkere spelers: ‘Onzin’

Louis van Gaal reageert op beschuldiging Ruud Gullit over donkere spelers: ‘Onzin’

Louis van Gaal reageert in de persconferentie van vrijdag met duidelijke taal op een beschuldiging van Ruud Gullit die hij deed in Helden Magazine. Volgens Gullit mogen donkere spelers alleen maar assistent worden en niet of nauwelijks een training leiden. Van Gaal denkt hier heel anders over. “Thuis op de stoel kun je niet beoordelen of een assistent een training geeft. Bij mij geeft iedere assistent training”, aldus Van Gaal, die Edgar Davids en Henk Fraser in zijn verhaal als voorbeelden noemt. “Volgens mij ben ik drie minuten bezig geweest om te vertellen dat het onzin is.”

Bekijk de hele reactie van Louis van Gaal in de video hieronder.

De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> reageert op beschuldiging Ruud Gullit over donkere spelers: ‘Onzin’ Louis van Gaal reageert in de persconferentie van vrijdag met duidelijke taal op een beschuldiging van Ruud Gullit die hij deed in Helden Magazine. Volgens Gullit mogen donkere spelers alleen maar assistent worden en niet of nauwelijks een training leiden. Van Gaal denkt hier heel anders over. “Thuis op de stoel kun je niet beoordelen of een assistent een training geeft. Bij mij geeft iedere assistent training”, aldus Van Gaal, die Edgar Davids en Henk Fraser in zijn verhaal als voorbeelden noemt. “Volgens mij ben ik drie minuten bezig geweest om te vertellen dat het onzin is.” Bekijk de hele reactie van Louis van Gaal in de video hieronder. De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. René van der Gijp over schouderklopje Louis van Gaal: "Is toch heerlijk man" Bekijk deze video » Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's