Docuserie Ze weten alles van je over vermiste Arjen Kamphuis: bekijk eerste beelden

Docuserie Ze weten alles van je over vermiste Arjen Kamphuis: bekijk eerste beelden

Vanaf 29 juni kun je bij Videoland kijken naar de docuserie Ze weten alles van je. Deze serie, een mix van drama en documentaire, draait om cyberexpert Arjen Kamphuis, die al vier jaar vermist is.

Lees verder onder de video.

Docuserie <em>Ze weten alles van je</em> over vermiste Arjen Kamphuis: bekijk eerste beelden Vanaf 29 juni kun je bij Videoland kijken naar de docuserie Ze weten alles van je. Deze serie, een mix van drama en documentaire, draait om cyberexpert Arjen Kamphuis, die al vier jaar vermist is. Lees verder onder de video. Heeft CIA iets te maken met verdwijning van Kamphuis?De verdwijning van Kamphuis is nog altijd een groot mysterie. Zijn vrienden zijn nog steeds druk bezig met hun zoektocht en zitten nog met veel vragen. Kamphuis waarschuwde toen hij nog leefde dat onze technologie zo lek is als een mandje. En er wordt gefluisterd dat de CIA iets met zijn verdwijning te maken zou hebben. Onder anderen Charlie Chan Dagelet, Monic Hendrickx en Jim Deddes zijn te zien in de serie. Bekijk de eerste beelden van Ze weten alles van je hierboven. Je kunt de serie Ze weten alles van je vanaf 29 juni bekijken bij Videoland. RTL Boulevard: documentaire over kindermoordenaar Michel Stokx geeft nieuwe inzichten Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Remco vs. Pharma: vanaf 6 juni te zien op Videoland Bekijk deze video »

Heeft CIA iets te maken met verdwijning van Kamphuis?
De verdwijning van Kamphuis is nog altijd een groot mysterie. Zijn vrienden zijn nog steeds druk bezig met hun zoektocht en zitten nog met veel vragen. Kamphuis waarschuwde toen hij nog leefde dat onze technologie zo lek is als een mandje. En er wordt gefluisterd dat de CIA iets met zijn verdwijning te maken zou hebben. Onder anderen Charlie Chan Dagelet, Monic Hendrickx en Jim Deddes zijn te zien in de serie.

Bekijk de eerste beelden van Ze weten alles van je hierboven. Je kunt de serie Ze weten alles van je vanaf 29 juni bekijken bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's