Louis van Gaal prijst Dumfries: 'Heeft een fantastische prestatie geleverd' (video)

Louis van Gaal prijst Dumfries: 'Heeft een fantastische prestatie geleverd' (video)

<em>Louis van Gaal</em> prijst Dumfries: 'Heeft een fantastische prestatie geleverd' (video) Zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikt bondscoach Louis van Gaal alvast vooruit. Ook Denzel Dumfries zit achter de desk om te praten over de Nations League-wedstrijd. Van Gaal heeft mooie woorden voor de verdediger. 'Hij heeft een fantastische prestatie geleverd,' zegt hij onder andere. Je ziet het in bovenstaand fragment. De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp over schouderklopje Louis van Gaal: "Is toch heerlijk man" Bekijk deze video » Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal en Denzel Dumfries over Nederland - Polen Bekijk deze video » Louis van Gaal reageert op beschuldiging Ruud Gullit over donkere spelers: ‘Onzin’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikt bondscoach Louis van Gaal alvast vooruit. Ook Denzel Dumfries zit achter de desk om te praten over de Nations League-wedstrijd. Van Gaal heeft mooie woorden voor de verdediger. 'Hij heeft een fantastische prestatie geleverd,' zegt hij onder andere. Je ziet het in bovenstaand fragment.

De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's