Video: Douwe Bob gaat los tegen flitsbezorger na aanrijding

Video: Douwe Bob gaat los tegen flitsbezorger na aanrijding

Douwe Bob heeft zelf een video online gezet van een aanvaring met een flitsbezorger. Douwe Bob, die hierbij is aangehouden, legt op Facebook uit wat er is gebeurd. ”Omdat alles de laatste tijd wel erg verdraaid wordt door de 'spionnen'.”

Lees verder onder de video.

Video: <em>Douwe Bob</em> gaat los tegen flitsbezorger na aanrijding Douwe Bob heeft zelf een video online gezet van een aanvaring met een flitsbezorger. Douwe Bob, die hierbij is aangehouden, legt op Facebook uit wat er is gebeurd. ”Omdat alles de laatste tijd wel erg verdraaid wordt door de 'spionnen'.” Lees verder onder de video. Douwe Bob zegt sorry voor schelden en trap tegen scooter“Flitsbezorger op scooter snijdt me af op fietspad. Ik rij met hoofd tegen paal aan. (Blijkt lichte hersenschudding)”, aldus Douwe Bob. Vervolgens komt de politie ter plaatse en wordt hij aangehouden en beboet omdat hij geen ID kan laten zien. “Valt allemaal wel mee dus. Rustaahgg.” Douwe Bob biedt wel zijn excuses aan voor de trap tegen de scooter en het gescheld. “Nu ben ik het, maar de volgende keer is het een fucking kind ja, klootzak”, riep hij tegen de bezorger. Bekijk de video van Douwe Bob hierboven. Douwe Bob in BEAU over pasgeboren zoontje: "Wil gewoon een goede vader zijn" Bekijk deze video » Zien: Douwe Bob deelt mierzoete video van zoontje Elias op zijn borst Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Douwe Bob gaat los tegen flitsbezorger na aanrijding

Douwe Bob zegt sorry voor schelden en trap tegen scooter
“Flitsbezorger op scooter snijdt me af op fietspad. Ik rij met hoofd tegen paal aan. (Blijkt lichte hersenschudding)”, aldus Douwe Bob. Vervolgens komt de politie ter plaatse en wordt hij aangehouden en beboet omdat hij geen ID kan laten zien. “Valt allemaal wel mee dus. Rustaahgg.” Douwe Bob biedt wel zijn excuses aan voor de trap tegen de scooter en het gescheld. “Nu ben ik het, maar de volgende keer is het een fucking kind ja, klootzak”, riep hij tegen de bezorger.

Bekijk de video van Douwe Bob hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's