Video: Britse journalist mogelijk gevangen door regenwoudcriminelen

Video: Britse journalist mogelijk gevangen door regenwoudcriminelen

Video: Britse journalist mogelijk gevangen door <em>regenwoudcriminelen</em> Al vier dagen is de Britse journalist Dom Philips samen met expert Bruno Pereira vermist in het Amazonegebied in Brazilië. Ze waren met een bootje op weg naar een dorp waar een inheemse stam woont, maar daar kwamen ze nooit aan. Er wordt gevreesd dat de mannen in handen zijn gevallen van criminelen. Die willen niet dat Dom over hun praktijken schrijft. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau: Jan de Hoop over afscheid RTL Nieuws Bekijk deze video » Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet Bekijk deze video » Video: nieuwe beelden van bestorming Capitool getoond bij hoorzitting Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Britse journalist mogelijk gevangen door regenwoudcriminelen

Al vier dagen is de Britse journalist Dom Philips samen met expert Bruno Pereira vermist in het Amazonegebied in Brazilië. Ze waren met een bootje op weg naar een dorp waar een inheemse stam woont, maar daar kwamen ze nooit aan. Er wordt gevreesd dat de mannen in handen zijn gevallen van criminelen. Die willen niet dat Dom over hun praktijken schrijft.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's