Video: Jason Alexander aangehouden na verstoren huwelijk Britney Spears

Video: Jason Alexander aangehouden na verstoren huwelijk Britney Spears

Drie keer is scheepsrecht en dat is ook zeker zo in het geval van Britney Spears. De zangeres heeft Sam Asghari donderdag haar jawoord gegeven tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles. Een van de exen van de zangeres probeerde het huwelijk nog te verstoren.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jason Alexander</em> aangehouden na verstoren huwelijk <em>Britney Spears</em> Drie keer is scheepsrecht en dat is ook zeker zo in het geval van Britney Spears. De zangeres heeft Sam Asghari donderdag haar jawoord gegeven tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles. Een van de exen van de zangeres probeerde het huwelijk nog te verstoren. Tekst gaat verder onder de video. Jason AlexanderVia Instagram was live te volgen hoe Jason Alexander, de man met wie Spears ooit 55 uur getrouwd was, probeerde binnen te dringen. De oude jeugdvriend van de zangeres zei tegen aanwezige beveiligers dat hij door de zangeres was uitgenodigd en er "alles aan moest doen om het huwelijk te voorkomen". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jason Alexander aangehouden na verstoren huwelijk Britney Spears

Jason Alexander
Via Instagram was live te volgen hoe Jason Alexander, de man met wie Spears ooit 55 uur getrouwd was, probeerde binnen te dringen. De oude jeugdvriend van de zangeres zei tegen aanwezige beveiligers dat hij door de zangeres was uitgenodigd en er "alles aan moest doen om het huwelijk te voorkomen".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV