RTL Boulevard: Berget Lewis heeft weinig contact met Glennis Grace na supermarktrel

RTL Boulevard: Berget Lewis heeft weinig contact met Glennis Grace na supermarktrel

Vrijdag 10 juni 2022 om 20:34

Berget Lewis vertelde vrijdag in RTL Boulevard dat ze niet veel contact meer heeft met Glennis Grace. De zangeressen maakten vorige week bekend dat het concert met hun mede Ladies Of Soul later dit jaar niet doorgaat.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Berget Lewis heeft weinig contact met Glennis Grace na supermarktrel Berget Lewis vertelde vrijdag in RTL Boulevard dat ze niet veel contact meer heeft met Glennis Grace. De zangeressen maakten vorige week bekend dat het concert met hun mede Ladies Of Soul later dit jaar niet doorgaat. Lees verder onder de video. ConcertenVorige week lieten de Ladies of Soul in een verklaring weten dat zij een streep zetten door de twee concerten die in september gepland stonden. Dit alles omdat de promotie van het evenement werd bemoeilijkt door het supermarktincident met Glennis Grace. Vandaag doet Berget Lewis een boekje open over deze lastige beslissing. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Amusement :
RTL Boulevard: Berget Lewis heeft weinig contact met Glennis Grace na supermarktrel

Concerten
Vorige week lieten de Ladies of Soul in een verklaring weten dat zij een streep zetten door de twee concerten die in september gepland stonden. Dit alles omdat de promotie van het evenement werd bemoeilijkt door het supermarktincident met Glennis Grace. Vandaag doet Berget Lewis een boekje open over deze lastige beslissing.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's