Video: Poffertjeskraam van Trijnko Nijboer dreigt te verdwijnen van Grote Markt

Video: Poffertjeskraam van Trijnko Nijboer dreigt te verdwijnen van Grote Markt

Video: Poffertjeskraam van <em>Trijnko Nijboer</em> dreigt te verdwijnen van <em>Grote Markt</em> Zeg je Groningen, dan zeg je de Grote Markt. Het historische plein gaat binnenkort op de schop, de gemeente wil er een 'verblijfsplein' van maken. Met zijn excentrieke krulsnor en veelkleurige poffertjeskraam is Trijnko Nijboer een gevestigde naam op de Grote Markt, hij staat er al bijna 50 jaar. Maar: dat jubileum gaat hij er hoogstwaarschijnlijk niet vieren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zus van Gino tijdens stille tocht: "We hopen dat Nederland wakker is geschud" (video) Bekijk deze video » Grote brand Winterswijk: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zeg je Groningen, dan zeg je de Grote Markt. Het historische plein gaat binnenkort op de schop, de gemeente wil er een 'verblijfsplein' van maken. Met zijn excentrieke krulsnor en veelkleurige poffertjeskraam is Trijnko Nijboer een gevestigde naam op de Grote Markt, hij staat er al bijna 50 jaar. Maar: dat jubileum gaat hij er hoogstwaarschijnlijk niet vieren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's