Zien: Elton John gaat uit zijn dak tijdens afscheidsconcert in GelreDome

Zien: Elton John gaat uit zijn dak tijdens afscheidsconcert in GelreDome

Muziek leggende Elton John blaast zijn laatste live noten uit in de 'Farewell Yellow Brick Road Tour'. Om nog één keer al zijn fans te trakteren op een onvergetelijke avond gaat hij namelijk 300 steden af. Gisteravond was het de beurt aan Arhnem waarbij hij het GelreDome in vuur en vlam zet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Elton John</em> gaat uit zijn dak tijdens <em>afscheidsconcert</em> in <em>GelreDome</em> Muziek leggende Elton John blaast zijn laatste live noten uit in de 'Farewell Yellow Brick Road Tour'. Om nog één keer al zijn fans te trakteren op een onvergetelijke avond gaat hij namelijk 300 steden af. Gisteravond was het de beurt aan Arhnem waarbij hij het GelreDome in vuur en vlam zet. Tekst gaat verder onder de video. Sterren van de hemelJeroen Kijk in de Vegte was aanwezig in het GelreDome en vertelt in RTL Boulevard over het afscheidsconcert: "Gisteravond was echt fantastisch, Elton speelde de sterren van de hemel op zijn piano." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Elton John gaat uit zijn dak tijdens afscheidsconcert in GelreDome

Sterren van de hemel
Jeroen Kijk in de Vegte was aanwezig in het GelreDome en vertelt in RTL Boulevard over het afscheidsconcert: "Gisteravond was echt fantastisch, Elton speelde de sterren van de hemel op zijn piano."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV