Maxime Meiland verklapt details trouwerij: "Alles moet waanzinnig en groot"

Maxime Meiland verklapt details trouwerij: "Alles moet waanzinnig en groot"

De grote dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer komt steeds dichterbij. De twee geven elkaar binnen het jawoord en daar hoort natuurlijk een groot feest bij. In gesprek met Shownieuws verklapt Maxime een aantal details over de trouwerij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> verklapt <em>details trouwerij</em>: &quot;Alles moet waanzinnig en groot&quot; De grote dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer komt steeds dichterbij. De twee geven elkaar binnen het jawoord en daar hoort natuurlijk een groot feest bij. In gesprek met Shownieuws verklapt Maxime een aantal details over de trouwerij. Tekst gaat verder onder de video. Details trouwerijMaxime vertelt dat de kleine Claire de ringen zal dragen tijdens de trouwceremonie, daarnaast zal ze ook fungeren als bloemenmeisje. "Leroy bemoeit zich met de muziek, eigenlijk met alles trouwens. Alles moet waanzinnig en groot", aldus Maxime Meiland. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Details trouwerij
Maxime vertelt dat de kleine Claire de ringen zal dragen tijdens de trouwceremonie, daarnaast zal ze ook fungeren als bloemenmeisje. "Leroy bemoeit zich met de muziek, eigenlijk met alles trouwens. Alles moet waanzinnig en groot", aldus Maxime Meiland.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV