Op1 gemist? Kabinet gaat stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur omlaag brengen

Op1 gemist? Kabinet gaat stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur omlaag brengen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het kabinet gaat de stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur tot wel 70 procent omlaag brengen. Het is een hard gelag voor veel boeren, die nu niet verder mogen met hun bedrijf. Politiek commentator Marleen de Rooy vertelt in Op1 over het nieuwe beleid: "De provincies moeten een plan presenteren hoe dat te gaan doen. Gemiddeld is de verwachting dat er in Nederland 30% minder vee nodig is."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Op1 gemist? Kabinet gaat <em>stikstofuitstoot</em> rond <em>kwetsbare natuur</em> omlaag brengen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het kabinet gaat de stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur tot wel 70 procent omlaag brengen. Het is een hard gelag voor veel boeren, die nu niet verder mogen met hun bedrijf. Politiek commentator Marleen de Rooy vertelt in Op1 over het nieuwe beleid: "De provincies moeten een plan presenteren hoe dat te gaan doen. Gemiddeld is de verwachting dat er in Nederland 30% minder vee nodig is." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kabinet gaat stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur omlaag brengenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV