Vandaag Inside gemist? Johan Derksen niet te spreken over persconferentie Louis van Gaal

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen niet te spreken over persconferentie Louis van Gaal

Zaterdag 11 juni 2022 om 00:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> niet te spreken over persconferentie <em>Louis van Gaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Aankomende zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikken bondscoach Louis van Gaal en verdediger Denzel Dumfries alvast vooruit. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de ongemakkelijke beelden: "Het is heel gênant als je naast Van Gaal zit en hij spreekt je zo toe." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Aankomende zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en in de persconferentie blikken bondscoach Louis van Gaal en verdediger Denzel Dumfries alvast vooruit. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de ongemakkelijke beelden: "Het is heel gênant als je naast Van Gaal zit en hij spreekt je zo toe."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's