Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Vrijdag 10 juni 2022 om 23:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanmiddag heeft het kabinet plannen aangekondigd om de stikstofuitstoot in Nederland drastisch te verlagen. Oud-staatssecretaris van Landbouw Henk Bleker wordt door velen medeverantwoordelijk gehouden voor de stikstofcrisis. Bij Op1 doet hij zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Felle discussie <em>Henk Bleker</em> en <em>Pieter Grinwis</em> over stikstofcrisis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanmiddag heeft het kabinet plannen aangekondigd om de stikstofuitstoot in Nederland drastisch te verlagen. Oud-staatssecretaris van Landbouw Henk Bleker wordt door velen medeverantwoordelijk gehouden voor de stikstofcrisis. Bij Op1 doet hij zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Felle discussieChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis is van mening dat Bleker wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid omtrent het ontstaan van de crisis. Henk Bleker bijt van zich af: "Hou toch eens op met die kletspraat!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Felle discussie
ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis is van mening dat Bleker wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid omtrent het ontstaan van de crisis. Henk Bleker bijt van zich af: "Hou toch eens op met die kletspraat!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's