Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanmiddag heeft het kabinet plannen aangekondigd om de stikstofuitstoot in Nederland drastisch te verlagen. Oud-staatssecretaris van Landbouw Henk Bleker wordt door velen medeverantwoordelijk gehouden voor de stikstofcrisis. Bij Op1 doet hij zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Felle discussie <em>Henk Bleker</em> en <em>Pieter Grinwis</em> over stikstofcrisis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanmiddag heeft het kabinet plannen aangekondigd om de stikstofuitstoot in Nederland drastisch te verlagen. Oud-staatssecretaris van Landbouw Henk Bleker wordt door velen medeverantwoordelijk gehouden voor de stikstofcrisis. Bij Op1 doet hij zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Felle discussieChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis is van mening dat Bleker wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid omtrent het ontstaan van de crisis. Henk Bleker bijt van zich af: "Hou toch eens op met die kletspraat!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Kabinet gaat stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur omlaag brengen Bekijk deze video » Henk Bleker in Op1 over stikstofbeleid: "Nemen onze cultuur en manier van samenleven van ons af" Bekijk deze video » Op1 gemist? Boeren gaan niet opzij om de cijfertjes van de minister in orde te krijgen Bekijk deze video » Op1 gemist? Jongeren doen deze zomer aan de Hot Girl Summer-challenge Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis

Felle discussie
ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis is van mening dat Bleker wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid omtrent het ontstaan van de crisis. Henk Bleker bijt van zich af: "Hou toch eens op met die kletspraat!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV