Op1 gemist? Jongeren doen deze zomer aan de Hot Girl Summer-challenge

Op1 gemist? Jongeren doen deze zomer aan de Hot Girl Summer-challenge

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Veel jongeren doen deze zomer mee aan de zogenaamde Hot Girl Summer-challenge met als doel zoveel mogelijk punten te scoren door allerlei opdrachten uit te voeren. Een onschuldig spelletje of een gevaarlijke ontwikkeling? Verslaggever van NOS Stories Maxime de Vries vertelt in Op1 over deze bijzondere challenge.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Jongeren doen deze zomer aan de <em>Hot Girl Summer-challenge</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Veel jongeren doen deze zomer mee aan de zogenaamde Hot Girl Summer-challenge met als doel zoveel mogelijk punten te scoren door allerlei opdrachten uit te voeren. Een onschuldig spelletje of een gevaarlijke ontwikkeling? Verslaggever van NOS Stories Maxime de Vries vertelt in Op1 over deze bijzondere challenge. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jongeren doen deze zomer aan de Hot Girl Summer-challenge

Actuele video's

Meer actuele video's