Libéma Open: Tim van Rijthoven verrast en gaat naar finale (video)

Libéma Open: Tim van Rijthoven verrast en gaat naar finale (video)

De Nederlandse tennisser Tim van Rijthoven verrast vriend en vijand in Rosmalen door de Franse toptennisser Auger-Aliassime te verslaan. Hij staat daarmee in de finale van de Libéma Open.

<em>Libéma Open</em>: Tim van Rijthoven verrast en gaat naar finale (video) De Nederlandse tennisser Tim van Rijthoven verrast vriend en vijand in Rosmalen door de Franse toptennisser Auger-Aliassime te verslaan. Hij staat daarmee in de finale van de Libéma Open. In de eerste set was de Nederlander sterker, maar in de tweede set was hij absoluut kansloos. In de derde set herpakte Van Rijthoven zich en wist de tie break te winnen. Bekijk het match point in de halve finale hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de Libéma Open. Bekijk ook Live stream Libéma Open: mannenfinale (zondag 12 juni) Bekijk deze video » Samenvatting Libéma Open: Sabalenka - Rogers (halve finale vrouwen) Bekijk deze video »
Tennis :
Libéma Open: Tim van Rijthoven verrast en gaat naar finale (video)

In de eerste set was de Nederlander sterker, maar in de tweede set was hij absoluut kansloos. In de derde set herpakte Van Rijthoven zich en wist de tie break te winnen.

Bekijk het match point in de halve finale hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de Libéma Open.

Actuele video's

Meer actuele video's