Zien: Wereldtournee Justin Bieber stilgelegd vanwege gezichtsverlamming

Zien: Wereldtournee Justin Bieber stilgelegd vanwege gezichtsverlamming

Zaterdag 11 juni 2022 om 20:18

Justin Bieber staat in januari maar liefst drie keer in onze eigen Ziggo Dome, althans dat hopen we. Vandaag werd bekend dat de zanger het syndroom van Ramsay-Hunt heeft. Het is een virus dat gordelroos veroorzaakt en dat is ernstiger dan het klinkt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Wereldtournee <em>Justin Bieber</em> stilgelegd vanwege <em>gezichtsverlamming</em> Justin Bieber staat in januari maar liefst drie keer in onze eigen Ziggo Dome, althans dat hopen we. Vandaag werd bekend dat de zanger het syndroom van Ramsay-Hunt heeft. Het is een virus dat gordelroos veroorzaakt en dat is ernstiger dan het klinkt. Tekst gaat verder onder de video. GezichtsverlammingRamsay-Hunt is een aandoening waarbij de zevende hersenzenuw ontstoken raakt. Het virus valt de zenuw in zijn oor aan. Het zorgt voor veel oorpijn en een (gedeeltelijke) verlamming van zijn gezicht. "Ik gebruik deze tijd om te rusten en ontspannen en weer 100 procent te worden zodat ik kan doen waarvoor ik ben geboren." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Wereldtournee Justin Bieber stilgelegd vanwege gezichtsverlamming

Gezichtsverlamming
Ramsay-Hunt is een aandoening waarbij de zevende hersenzenuw ontstoken raakt. Het virus valt de zenuw in zijn oor aan. Het zorgt voor veel oorpijn en een (gedeeltelijke) verlamming van zijn gezicht. "Ik gebruik deze tijd om te rusten en ontspannen en weer 100 procent te worden zodat ik kan doen waarvoor ik ben geboren."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's