Samenvatting kwalificatie GP van Azerbeidzjan 2022

Samenvatting kwalificatie GP van Azerbeidzjan 2022

Samenvatting <em>kwalificatie GP van Azerbeidzjan</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Bekijk de samenvatting dan op YouTube. Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Azerbeidzjan, die zaterdag 11 juni 2022 wordt gereden. Max Verstappen reed goede vrije trainingen maar moest Sergio Perez wel steeds voor zich houden. In de spectaculaire Kwalificatie klokte Max de derde tijd. De pole is voor Charles Leclerc. Q1Tijdens Q1 was er net als vorig jaar een code rood voor Lance Stroll die zijn auto parkeerde in de vangrail. Hierdoor zal Stroll van achteraan moeten starten. Max Verstappen klokte de snelste tijd.De eerste uitvallers waren Stroll, Albon, Schumacher, Magnussen en Latifi. Q2Max Verstappen klokte de vierde tijd in Q2 en kwalificeerde zich met gemak voor Q3. Wederom waren er veel coureurs die de limit opzochten en af en toe de muur raakten. Ditmaal was het Sergio Perez die de snelste tijd klokte. Q3Charles Leclerc klokte in Q3 de snelste tijd vlak voor Sergio Perez. Max Verstappen kwam als derde over de finish. PoleDe pole is wederom voor Charles Leclerc. Uitslag kwalificatie GP Azerbeidzjan Charles Leclerc Sergio Perez Max Verstappen Carlos Sainz George Russel Pierre Gasly Lewis Hamilton Yuki Tsunoda Sebastian Vettel Fernando Alonso Lando Norris Daniel Ricciardo Esteban Ocon Zhōu Guànyǔ Valtteri Bottas Kevin Magnussen Alexander Albon Nicholas Latifi Lance Stroll Mick Schumacher Bekijk hier alle video's van de GP van Azerbeidzjan Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Azerbeidzjan: Sergio Perez de snelste Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Azerbeidzjan: Ferrari wint Bekijk deze video » GP van Azerbeidzjan: Bekijk de geweldige slotronde van Charles Leclerc kwalificatie Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Azerbeidzjan: Opnieuw Perez de snelste Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie GP van Azerbeidzjan 2022

Werkt de video hierboven niet? Bekijk de samenvatting dan op YouTube.

Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Azerbeidzjan, die zaterdag 11 juni 2022 wordt gereden. Max Verstappen reed goede vrije trainingen maar moest Sergio Perez wel steeds voor zich houden. In de spectaculaire Kwalificatie klokte Max de derde tijd. De pole is voor Charles Leclerc.

Q1
Tijdens Q1 was er net als vorig jaar een code rood voor Lance Stroll die zijn auto parkeerde in de vangrail. Hierdoor zal Stroll van achteraan moeten starten. Max Verstappen klokte de snelste tijd.
De eerste uitvallers waren Stroll, Albon, Schumacher, Magnussen en Latifi.

Q2
Max Verstappen klokte de vierde tijd in Q2 en kwalificeerde zich met gemak voor Q3. Wederom waren er veel coureurs die de limit opzochten en af en toe de muur raakten. Ditmaal was het Sergio Perez die de snelste tijd klokte.

Q3
Charles Leclerc klokte in Q3 de snelste tijd vlak voor Sergio Perez. Max Verstappen kwam als derde over de finish.

Pole
De pole is wederom voor Charles Leclerc.

Uitslag kwalificatie GP Azerbeidzjan

  1. Charles Leclerc
  2. Sergio Perez
  3. Max Verstappen
  4. Carlos Sainz
  5. George Russel
  6. Pierre Gasly
  7. Lewis Hamilton
  8. Yuki Tsunoda
  9. Sebastian Vettel
  10. Fernando Alonso
  11. Lando Norris
  12. Daniel Ricciardo
  13. Esteban Ocon
  14. Zhōu Guànyǔ
  15. Valtteri Bottas
  16. Kevin Magnussen
  17. Alexander Albon
  18. Nicholas Latifi
  19. Lance Stroll
  20. Mick Schumacher

Bekijk hier alle video's van de GP van Azerbeidzjan

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV