Live stream bruiloft Anouk & Dominique (zaterdag 11 juni)

Live stream bruiloft Anouk & Dominique (zaterdag 11 juni)

UPDATE: De livestream op VOGUE NL is inmiddels afgelopen. Aan de kwaliteit en de lengte van deze stream kon Gids.tv niets doen.

Op zaterdag 11 juni trouwt zangeres Anouk met haar Dominique, live op Parkpop in Den Haag. Voor deze speciale gelegenheid heeft de Vogue een speciale livestream gecreëerd. Deze kun je hierboven bekijken.

Bekijk de livestream van de bruiloft van Anouk en Dominique hierboven.

Live stream <em>bruiloft</em> Anouk &amp; Dominique (zaterdag 11 juni) UPDATE: De livestream op VOGUE NL is inmiddels afgelopen. Aan de kwaliteit en de lengte van deze stream kon Gids.tv niets doen. Op zaterdag 11 juni trouwt zangeres Anouk met haar Dominique, live op Parkpop in Den Haag. Voor deze speciale gelegenheid heeft de Vogue een speciale livestream gecreëerd. Deze kun je hierboven bekijken. Bekijk de livestream van de bruiloft van Anouk en Dominique hierboven. Bekijk ook Eerste interview Anouk en Dominique: bekijk verhaal over hun eerste zoen (Vogue) Bekijk deze video » Anouk en Dominique openhartig over begin relatie: "Hij was er binnen tien minuten" Bekijk deze video » Zien: Veertigduizend mensen op het Malieveld voor huwelijk Anouk en Dominique Bekijk deze video »
Live :
Live stream bruiloft Anouk & Dominique (zaterdag 11 juni)

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV